IT Business Oriented

O ITBO » O ITBO

O ITBO

Preduzeće ITBO je osnovano 2010. godine sa ciljem da korisnicima ponudi ekspertizu u oblasti informacionih tehnologija, poslovnih procesa i poslovnog savetovanja. Osnivači firme su eksperti u svojim oblastima, sa velikim profesionalnim iskustvom. Sa sobom donosimo znanja iz različitih oblasti IT i poslovnog savetovanja, stečeno na projektima realizovanih kod klijenata različite veličine i kompleksnosti. Vizija firme je da bude prepoznata na tržištu kao pouzdan savetnik i implementator u oblasti poslovnih rešenja.

Dosadašnja angažovanja i lista zadovoljnih klijenata predstavljaju našu najbolju preporuku. Poznavanje poslovnih procesa i operativnih zahteva poslovanja predstavlja osnovu na kojoj gradimo rešenja za poslovne korisnike. Poslovanje firme je podeljeno u dve ekspertske oblasti: informacione tehnologije i poslovni konsalting. Iskustvo koje imamo u ove dve oblasti koristimo kako bismo pomogli našim klijentima u pronalaženju najboljih rešenja za njihove poslovne probleme.

Detaljno poznavanje IT tehnologija sa jedne strane, i poznavanje finansija i poslovanja sa druge, omugućava nam sveobuhvatan pristup poslovnim izazovima i pronalaženje optimalnih rešenja. Iskustvo nam pokazuje da kombinovani nastup IT i finansijskog tima donosi značajno bolje rezultate u odnosu na samostalni nastup svakog od timova. Smatramo da nas ova vrsta ekspertize značajno izdvaja na tržištu.